Home > Cultura > Vinaròs declara tres dies de dol oficial per la mort del mestre Carles Santos

Vinaròs declara tres dies de dol oficial per la mort del mestre Carles Santos

dolcarlessantos2017Durant tres dies les banderes onejaran a mig pal i es guardaran minuts de silenci en els actes municipals en la seua memòria. La capella ardent estarà instal·lada a la Fundació Caixa Vinaròs.

L’Ajuntament de Vinaròs ha declarat tres dies de dol oficial, després de confirmar-se la mort del mestre Carles Santos, Fill Predilecte de Vinaròs i un dels seus artistes més destacats. 
D’aquesta manera, durant els dies 5, 6 i 7 de desembre, les banderes de l’Ajuntament onejaran a mig pal i, encara que no se suspendran els actes programats, es guardarà un minut de silenci en la seua memòria previ a l’inici de cada activitat municipal.

La capella ardent estarà instal·lada a l’Auditori Carles Santos, a la tercera planta de la Fundació Caixa Vinaròs. Estarà oberta al públic demà, 5 de desembre, de 9:00 a 18:30 hores, de manera que totes aquelles persones que així ho desitgen puguen acudir a acomiadar-se d’ell i signar el llibre de condol. La corporació municipal té previst visitar-la cap a les 17:30 hores.

La Fundació Caixa Vinaròs, manifesta la seua aflicció per la pèrdua de Carles Santos Ventura

Carles Santos ha estat Premi Ciutat de Barcelona, Creu de Sant Jordi, FAD, Premi Nacional de Composició, Medalla d’Or del Cercle de Belles Arts, Medalla d’or de la Universitat Jaume I de Castelló, diversos premis MAX, Premi Nacional de música l’any 2008, Fill predilecte de Vinaròs i Alè Vinarossenc de Fundació Caixa Vinaròs, entre d’altres distincions.

pianocarlessantoscaixa2017La seua trajectòria professional abraça una gran pluralitat arts i les ha portades arreu del Mon, on ha estat sempre admirat i respectat.

Complint la seua voluntat, totes les persones que ho vulguin, dimarts 5 de desembre podran a l’auditori Carles Santos de Fundació Caixa Vinaròs, a partir de les 9 del matí i fins les 18:30 h, acomiadar-se d’un dels creadors més importants del segle XX.

Campanya pels drets lingüístics