Home > El Maestrat > La promoció de Benicarló a Fitur se centrarà en la Festa de la Carxofa

La promoció de Benicarló a Fitur se centrarà en la Festa de la Carxofa

marzafiturcarxofes2018La gran aposta de Benicarló per a Fitur 2018 és la promoció de la Festa de la Carxofa, que enguany arriba a la 25a edició. Les Falles, el turisme nàutic, el patrimoni cultural, les festes i les platges seran els altres punts forts de la presència de Benicarló a la fira de turisme per excel·lència.

La presència de Benicarló a Fitur vindrà marcada enguany per la promoció d’un dels pilars principals del turisme i la gastronomia de la ciutat: la Festa de la Carxofa, festa d’interés turístic autonòmic, que enguany arriba a la 25a edició. A més, també tindrà protagonisme l’altra festa d’interés turístic autonòmic, les Falles, i la festa de Sant Antoni, declarada d’interés turístic provincial.

Entre els actes més destacats dins de la promoció de la Festa de la Carxofa es troben el show cooking de dijous 18 (dia de la Comunitat Valenciana) a càrrec dels xefs dels restaurants Tràngol i Pau, que elaboraran pinxos de carxofa, saltat de carxofes amb llagostins i guisat de sépia amb carxofa. L’endemà divendres s’ha programat la projecció del vídeo promocional de la festa a partir de les 16.00 hores.

El patrimoni cultural i arqueològic, les festes i el turisme nàutic seran també uns dels eixos fonamentals de la difusió, juntament amb les platges, que continuen sent un dels principals atractius per als turistes que visiten la ciutat.

Durant els dies que durarà la fira es distribuirà material informatiu i es donarà tot tipus d’informació que permetrà donar a conèixer tot el que Benicarló pot oferir.

Campanya pels drets lingüístics