Home > El Maestrat > Arriba avui l’esperada torrà de 2.000 quilos de carxofes, el folk i l’orquestra

Arriba avui l’esperada torrà de 2.000 quilos de carxofes, el folk i l’orquestra

torracarxofaint2014Dissabte arriba carregat d’activitats de tots els colors: balls i cants populars (amb el grup Fartabelitres), una fira de productes de proximitat, i, a les set de la vesprada, arribarà un dels plats forts de la festa amb la torrada popular de carxofes que organitza el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Carxofa de Benicarló, on està previst que es torren més de 2.000 quilos de carxofa. Després de la torrada, a les 23.00 hores, l’Orquestra Ágora, posarà el colofó festiu a una jornada d’activitat efervescent.

Diumenge, com cada any, tindrà lloc l’acte més espectacular i multitudinari de la Festa amb la Demostració Gastronòmica, que comptarà amb la participació d’establiments de la ciutat. Els tiquets es poden adquirir el mateix diumenge en un punt de venda pròxim al recinte de la Demostració, que tindrà lloc als carrers del centre de la ciutat. El preu és de 7 euros, i inclou tres degustacions, una beguda i un plat de ceràmica.

El pols de la jornada el transmetrà Ràdio Benicarló, que comptarà amb una carpa a la Plaça de la Constitució des d’on realitzarà un programa en directe de tres hores. Els restaurants de la ciutat començaran el mateix dissabte les Jornades Gastronòmiques, que enguany s’allargaran fins al 4 de març.

 

Campanya pels drets lingüístics