Home > Cultura > Benicarló es prepara per al concert ‘Botifarra a banda’

Benicarló es prepara per al concert ‘Botifarra a banda’

El dissabte 20 de gener, a les 20 h, tindrà lloc el concert Botifarra a banda a la plaça de la Constitució, un concert de Pep Gimeno Botifarra i la Banda de Música Ciutat de Benicarló que s’emmarca en els actes de la XXV Festa de la Carxofa.

La celebració de la XXV Festa de la Carxofa tindrà un convidat musical de luxe: el valencià Pep Gimeno Botifarra, que oferirà un dels seus espectacles més populars i reconeguts: Botifarra a banda, un recital on Gimeno fusiona dos elements genuïnament valencians com són la música de banda i la música tradicional, alhora que implica activament en els seus concerts els músics d’allà on va.

Botifarra vindrà a Benicarló acompanyat de la seua rondalla i, junt amb la banda, interpretarà 12 temes de música tradicional valenciana en un concert ple d’acudits i dites populars. La cita és el dissabte 20 de gener, a les 20 h, a la plaça de la Constitució.

 

BOTIFARRA

Campanya pels drets lingüístics