Home > El Maestrat > CONCURS DE FOTOGRAFIA VIU UN QUADRE A L’IES JOAN COROMINES

CONCURS DE FOTOGRAFIA VIU UN QUADRE A L’IES JOAN COROMINES

L’IES Joan Coromines ha lliurat recentment els premis del concurs de fotografia Viu un quadre. Es tracta d’un certamen que té com a objectiu fomentar la creativitat i dinamitzar les activitats culturals del centre. A l’alumnat se li proposa representar, de manera fidedigna o lliure, la composició d’un quadre triat per la comissió organitzadora. Gauguin, Goya, Sorolla, Botero i ara Edvard Munch han estat els pintors proposats en les diferents edicions d’aquest concurs, 5 fins l’actualitat.
Amb iniciatives com aquesta, es pretén transmetre valors tan útils per a la nostra societat com la capacitat de col·laboració i d’organització, en favor de la cohesió de grup. I tot, sense desaprofitar l’ocasió de difondre una cultura pictòrica que cal conéixer.

3x4coromines

 

 

Campanya pels drets lingüístics