Home > El Maestrat > El Consell en ple participarà en els actes de la XXV Festa de la Carxofa

El Consell en ple participarà en els actes de la XXV Festa de la Carxofa

demostracio_carxofa134

 

A banda d’organitzar el seminari d’hivern, que el president de la Generalitat i tots els consellers duran a terme a Benicarló durant el cap de setmana, els membres del govern valencià participaran de manera activa en la Festa de la Carxofa, que enguany arriba a la 25a edició.

El Consell, amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, al capdavant, ha programat una nova edició del seu seminari d’hivern a Benicarló. En concret, divendres 26 per la vesprada, el govern valencià es traslladarà a la nostra ciutat per dur a terme la jornada d’avaluació de les gestions dels últims mesos i planificar les línies d’actuacions futures.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat molt satisfeta i ha declarat que «és un orgull que el Consell haja triat Benicarló com a lloc on celebrar el seminari». Miralles també ha assegurat que «la participació del Consell en la Festa de la Carxofa garanteix una promoció encara més destacada de la festa i de la ciutat».

Ja emmarcat dins de la Festa de la Carxofa, el Consell, presidit per Ximo Puig, participarà, des de la vesprada del mateix divendres 26, de manera activa en els actes organitzats amb motiu de la Festa de la Carxofa, una de les jornades gastronòmiques de referència de tota la Comunitat Valenciana.

En concret, els membres del Consell assistiran al ja tradicional sopar de gala el mateix divendres, on també s’entregarà el distintiu de la Carxofa d’Or. La recepció oficial al president, la vicepresidenta i la resta de consellers s’ha organitzat per a dissabte 27 per la vesprada. Més tard, els membres del govern valencià participaran en la torrada popular de carxofes, un altre dels actes més emblemàtics de la Festa de la Carxofa.

Finalment, el Consell també assistirà a la 25a demostració gastronòmica de la carxofa, que està programada per diumenge 28 a partir de les 11.30 hores a la plaça de la Constitució.

Campanya pels drets lingüístics