Home > El Maestrat > Els reis arriben a Benicarló amb sorpreses i novetats

Els reis arriben a Benicarló amb sorpreses i novetats

El divendres 5 de gener, els carrers de Benicarló s’ompliran de màgia amb la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient. La nit es complementarà amb una revetlla popular en la Plaça Constitució amb l’orquestra Platea com animadora de la festa.
Un any més Ses Majestats els Reis d’Orient arriben a Benicarló per omplir de màgia i il·lusió els carrers del municipi. Des de les 16:30 començaran les activitats amb la xocolatada a la Plaça dels Mestres del Temple, i a 18:15 arribaran els Reis d’Orient al Port pesquer de Benicarló, on els rebran l’alcaldessa, els regidor, la reina i les dames de les Festes.
A partir de les 18:45 començarà la cavalcada, que estarà plena de diferents protagonistes com els patges dels Reis d’Orient, la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló, la Colla de dolçainers de Benicarló i diversos grups d’animació. A més, aquest any, l’Estel del Collet també estarà present amb diverses de les seves feres.
El regidor de festes, Ilde Añó, ha explicat que “serà una cavalcada participativa i ben organitzada, en la que portem treballant mesos ”. Una de les novetats serà el canvi de recorregut, ja que aquest any, la cavalcada sortirà del port i muntarà pel carrer Mendez Núñez i seguira pels carres Doctor Ferran i Pius XII, per acabar per la plaça Constitució i Ferreres Bretó com a prèvia a la visita de Ses Majestats a l’Ajuntament i donar el seu tradicional discurs.
Després, a partir de la mitja nit, la orquestra Platea ficarà banda sonora a la nit de reis en una revetlla popular gratuïta que se portarà a terme en la Plaça Constitució, “on la gent podrà sortir a gaudir i a més de la mà d’una orquestra coneguda per tots”.

nadal

Campanya pels drets lingüístics