Home > El Maestrat > Els Reis d’Orient van arribar a Benicarló

Els Reis d’Orient van arribar a Benicarló

baltasar3x4El 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient van arribar al Port de Benicarló. L’alcaldessa, els regidors, la reina i les dames de les Festes van donar-los la benvinguda en nom del nombrós públic assistent. A continuació va començar la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient amb una cercavila composta pels patges dels Reis d’Orient, la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló, la Colla de Dolçainers de Benicarló i diversos grups d’animació. El recorregut va ser: Av. del Marqués de Benicarló, av. de Méndez Núñez, pl. de la Mare Molas, c. del Doctor Ferran, c. de Pius XII, pl. de la Constitució, c. de Ferreres Bretó i Ajuntament, on es va realitzar el tradicional discurs des del balcó.

 

Campanya pels drets lingüístics