Home > El Maestrat > Els reis visitaran personalment als xiquets i xiquetes de Tírig

Els reis visitaran personalment als xiquets i xiquetes de Tírig

Melchor, Gaspar i Baltasar arribaran a Tírig el divendres dia 5 a les 20.00 hores. Així ho han anunciat els patges reals en un missatge que ha arribat. Segons han comunicat els mags d’Orient, està previst que arriben al municipi des d’Albocàsser. Per a la seua arribada a Tírig s’ha previst un tractor que els servirà per a avançar pels carrers del poble.

Com a rebuda, en la plaça de l’església es recrearà un betlem vivent en el qual Melchor, Gaspar i Baltasar dipositaran or, encens i mirra.

Després de la representació els reis i els patges, que il·luminen el recorregut amb torxes, tenen previst realitzar una visita personal als xiquets i xiquetes de la localitat. A Tírig els reis acostumen a fer un repàs de com s’han portat xiquets i majors durant l’any.

 

Los reyes visitarán personalmente a los niños y niñas de Tírig

Campanya pels drets lingüístics