Home > Cultura > Fartabelitres farà bureo la vesprada de dissabte dins la festa de la carxofa

Fartabelitres farà bureo la vesprada de dissabte dins la festa de la carxofa

fartabelitres2018previaL’Associació de Música Tradicional “Fartabelitres” de Benicarló torna de nou a la programació cultural de la Festa de la Carxofa 2018. L’agrupació pretén apropar la música més tradicional dels nostres pobles per que tothom puga gaudir-la ja siga escoltant-la o ballant-la. Tal i com ja ens van oferir el passat any aquest cap de setmana ens tenen preparades dues activitats que difícilment ens podem perdre.

Pel matí de dissabte 27 de gener, de les 10’00 fins a les 13’30 i al Magatzem de la Mar tindrà lloc un Taller de balls tradicionals valencians a càrrec d’Àlex Torres. El taller serà totalment gratuït i en ell se’ns ofereix la possibilitat d’adquirir unes bàsiques nocions del ball tradicional que posteriorment podrem aplicar en bureos i festes o sense anar més lluny al concert que hi haurà de vesprada.

A les 16’30 de la vesprada s’efectuarà aquest concert-bureo a la Plaça Constitució. A més, com ja és habitual a les mostres de “Fartabelitres” allí s’aplegaran un bon grapat de balladors i balladores que ens mostraran amb quines ganes es viu encara la música de la nostra tradició

Com sempre la nostra cultura popular de la mà de “Fartabelitres” recolzats en aquesta ocasió per la Regidoria de Turisme es faran escoltar a Benicarló. No hi ha excusa per eixir al carrer i viure la festa. És una bona ocasió per retrobar-nos amb la nostra cultura popular i per fer-la reviure al present amb totes les nostres ganes.

Campanya pels drets lingüístics