Home > El Maestrat > La Taberna Selecta Rayfe i el restaurant San Rafael guanyen el Premi Popular al millor pinxo de carxofa

La Taberna Selecta Rayfe i el restaurant San Rafael guanyen el Premi Popular al millor pinxo de carxofa

tabernaselectarayfe34El veredicte del públic que ha participat en les Jornades del Pinxo de Carxofa ha decidit que el pinxo «Biiimba», de la Taberna Selecta Rayfe, i l’«Estel de les Feres», del restaurant San Rafael, siguen tots dos mereixedors del premi popular del Concurs de Pinxos de la Carxofa que organitza l’Associació Benicarlanda de Bars i Cafeteries. Les Jornades continuen en marxa fins diumenge 28.

El president de l’associació, Iván Alemán, ha anunciat que el guanyador del Premi Popular del Concurs de Pinxos de la Carxofa ha estat la Taberna Selecta Rayfe, empatat a vots amb el restaurant San Rafael.

En quant a les elaboracions, «Biiimba» és un pinxo preparat a base de carxofa amb galta ibèrica i salsa de carxofa. Per un altre costat, l’«Estel de les Feres» és un pinxo de carxofa amb dos coccions de sal de sardina de casco, pisco de tomata d’arbre, mousse d’ou fregit i aire fumat i tocs cítrics.

Aquest premi, que permet als veïns i visitants expressar la seua opinió sobre els millors pinxos, compta ja amb una llarga tradició. Fins al pròxim diumenge 28 de gener es podran continuar degustant els pinxos en els bars i cafeteries que hi participen.

Campanya pels drets lingüístics