Home > El Maestrat > Mitjans de tots els àmbits es fan ressò de la Festa de la Carxofa de #Benicarló

Mitjans de tots els àmbits es fan ressò de la Festa de la Carxofa de #Benicarló

mistela_politica2018La Festa de la Carxofa està sent protagonista en mitjans de comunicació d’àmbit nacional, autonòmic, comarcal i, per suposat, local. Les xarxes socials també recullen multitud de missatges al voltant de la festa gastronòmica.

La 25a edició de la Festa de la Carxofa acumula minuts de protagonisme en múltiples espais dels mitjans de comunicació, ja siguen a nivell nacional, regional, autonòmic o local. Al llarg d’aquestes setmanes són molts els mitjans que volen fer-se ressò de la festa gastronòmica per excel·lència a Benicarló.

En concret, des de Televisió Espanyola han volgut dotar de protagonisme a la festa amb la gravació d’una edició del programa de cuina «Torres en la cocina», que es durà a terme dijous 25, encara que l’emissió s’ha programat per més endavant, i la gravació d’un reportatge sobre la producció de carxofa per al seu magazín «España Directo», que van emetre el passat 18 de gener, el mateix dia en què la Televisió de Borriana va projectar un reportatge de 40 minuts sobre la Festa de la Carxofa i la Cooperativa.

A banda, Canal Cocina, un mitjà televisiu nacional, visitarà Benicarló al llarg de les jornades de dissabte 27 i diumenge 28 per donar protagonisme a la Festa de la Carxofa dins del programa «Fiestas Gastronómicas», que amb la seua caravana-cuina, de 8 metres de llarg, recorren tota la geografia espanyola buscant les festes gastronòmiques més importants i populars. Es gravarà un programa que comptarà amb la presència d’agricultors, restauradors i veïns de Benicarló que mostraran l’enorme versatilitat de la nostra carxofa.

El mitjans radiofònics també volen fer-se ressò de la Festa de la Carxofa i, avui, dimarts 23, COPE Castelló ha emès en directe, des del Magatzem de la Mar, «Más Castellón», un magazín provincial d’actualitat. À punt, la ràdio pública autonòmica que s’ha posat en marxa recentment, també se suma a la Festa de la Carxofa: divendres 26 emetrà en directe el magazín «Al ras» des de Benicarló i diumenge 28 durà a terme una cobertura especial durant la Demostració de la Carxofa a través del seu programa de medi ambient «Samaruc digital». Com no podia ser d’una altra manera, «Mistela i política», de Ràdio Benicarló, també s’emetrà en directe diumenge 28 durant la Demostració Gastronòmica.

Al llarg d’aquestes setmanes, diversos mitjans tant locals, comarcals, com autonòmics han dut a terme entrevistes i reportatges al voltant de la Festa de la Carxofa. A més, la festa també està sent protagonista a través de nombrosos perfils institucionals i especialitzats les xarxes socials com Twitter, Instagram i Facebook, plataforma en la que els vídeos relacionats amb la Festa de la Carxofa duen més de 31.000 visualitzacions.

Campanya pels drets lingüístics