Home > El Maestrat > Tastos de Formatge de Catí a la UJI

Tastos de Formatge de Catí a la UJI

Formatges de CatíEl divendres 16 de febrer la Llotja del Cànem acollirà un tast de Quesos de Catí. Dins del cicle “Aromes de la Terra” de la Universitat Jaume I, els assistents tindran l’oportunitat de degustar les millors elaboracions de la reconeguda formatgeria de l’Alt Maestrat.
L’activitat, que començarà a les 18.30 hores i estarà dirigida per la responsable de qualitat de Quesos de Catí, Anabel Isasi, està destinada a alumnes de la universitat, ex-alumnes i públic en general.
Tots aquells interessats a participar han de realitzar la seua inscripció entre el 23 de gener i el 13 de febrer. Més informació en http://www.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/formacio/cursos-alumni/reservori/reservori1718/oci-benestar/tast-formatge/

 

Campanya pels drets lingüístics