Home > Cultura > Carmen Machi, Fernando Guillén Cuervo i Ximo Solano, al Cicle de Teatre de Benicarló

Carmen Machi, Fernando Guillén Cuervo i Ximo Solano, al Cicle de Teatre de Benicarló

ellsLa regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicarló ha presentat una nova edició del Cicle de Teatre de Primavera, amb grans produccions professionals a l’Auditori Pedro Mercader. El cicle perd enguany l’epítet “polític”, però segueix programant “obres amb un rerefons crític que reflecteix una anàlisi de la societat”, segons han explicat l’edil Josep Barberà i el tècnic Rafa Sánchez.

Es tracta d’una de les grans apostes de l’àrea benicarlanda, que “busca la qualitat més que la quantitat”, i que ja compta amb un públic molt fidel. Enguany totes les funcions seran en divendres a les 22 h.

Divendres 20 d’abril: “Cronología de las bestias”, amb Carmen Machi, Pilar Castro i Patrick Criado. Una obra de Laurato Perotti al voltant d’una mentida, que no s’estrenarà fins al proper mes de març.

Divendres 27 d’abril: “Othelo”, una posada en escena única, divertida, moderna i alegre per al tràgic text de Shakespeare, amb elements de clown i circ.

Divendres 11 de maig: “Oleanna”, amb Fernando Guillén Cuervo i Natalia Sánchez, i text de David Mamet en una història sobre la lluita de poder entre els dos protagonistes.

Divendres 1 de juny: “Hamlet Canalla”, on el benicarlando Ximo Solano mostra una nova visió del clàssic, suggerint un debat d’un tema d’actualitat permanent.

La portada del programa inclou una cita en homenatge a Carles Santos. Els abonaments per a tota la temporada tindran un preu de 30 € i es podran adquirir al Mucbe a partir del dimarts 6 de març. Les entrades individuals, a preus entre els 10 € de les tres primeres i els 7 € de l’última, es posaran a la venda a partir del dimarts 27 de març.

Campanya pels drets lingüístics