Home > Cultura > Cicle de xarrades lingüístiques a Benicarló

Cicle de xarrades lingüístiques a Benicarló

llibresL’Ateneu Cultural de Benicarló presenta un cicle de dues xarrades sobre la riquesa lingüística que presenta el català al País Valencià, amb dues publicacions de diferents autors i editorials al voltant d’aquesta temàtica.

Així, divendres 23 de febrer Berta Sans Monroig presentarà el seu llibre “El parlar de Càlig”, editat per Onada Edicions, mentre que divendres 2 de març serà el torn de Vicent Beltran Calvo i Carles Segura-Llopes amb “Els parlars valencians”, editat pel Servei de Publicacions de la Universitat de València.

Les presentacions, gratuïtes i obertes al públic, tindran lloc a les 19.30 h a l’Edifici Gòtic de Benicarló (c. Major, 11).

Campanya pels drets lingüístics