Home > Cultura > El Petit Festival es fa gran

El Petit Festival es fa gran

dinsCarles Dénia (18.30 h), Patricia Lázaro (19.30 h), Ángela Furquet Trio (20.30 h), Xarim Aresté (21.30 h), Mr. Kilombo (22.40 h), El niño de la hipoteca y los ratones (0.10 h) i Candela Roots (1.40 h) conformen el cartell del IV Petit Festival, que s’ha presentat avui i que tindrà lloc dissabte 21 d’abril a Benicarló.

Les principals novetats d’aquesta quarta edició radiquen en la inclusió de bandes completes a més dels cantautors, la separació de l’actuació dels guanyadors del III Concurs de Cantautors amb la Veu Petita i el retorn a la fórmula de festival amb entrada. Així, els tiquets es posaran a la venda pròximament a entradium.com, les primeres al preu de 10 €. El certamen, que tindrà lloc molt probablement als jardins del Mucbe, a l’antiga pista del Casal Municipal, estarà presentat per Mundo Chillón i obrirà les seues portes a les 18 h.

Enguany les actuacions dels guanyadors del concurs es programaran més endavant, probablement aprofitant el cicle “A l’horabaixa” de la Regidoria de Cultura. Les propostes musicals poden seguir enviant-se fins dimecres 28 de març, i des de l’organització destaquen que ja se n’han rebut més que als anys anteriors.

La representant de l’Associació Petit Festival Benicarló, Alícia Coscollano, ha agraït el suport de l’Ajuntament i ha qualificat l’esdeveniment de “plenament consolidat, amb un magnífic cartell, el més potent fins ara, ple d’artistes molt creatius”.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Josep Barberà, ha destacat “l’entitat pròpia d’un Petit Festival que s’ha anat fent gran. Cal reconéixer el treball dels creadors i cal reivindicar la cultura en llibertat; de fet, la cultura ens farà lliures”.

Campanya pels drets lingüístics