Home > El Maestrat > Jiménez a Benicarló: «El Consell del Botànic ha fet pocs passos per modernitzar la mobilitat»

Jiménez a Benicarló: «El Consell del Botànic ha fet pocs passos per modernitzar la mobilitat»

podemmobilitatblo2017xEl diputat castellonenc considera que «en 3 anys del Botànic s’han donat pocs passos per modernitzar la mobilitat»

Podem ha organitzat este diumenge una jornada de treball sobre les polítiques d’infraestructures a la Comunitat Valenciana a Benicarló. En eixa jornada ha participat el diputat per la província de Castelló, César Jiménez, qui ha considerat que «les inversions públiques en infraestructures s’han realitzat pensant en afavorir a 4 amics: l’Aeroport i l’AVE no eren les inversions que les nostres comarques necessitaven, i la privatització de l’AP7 només buscava enriquir a uns pocs. La política de Foment estava al servei dels seus amics», considera Jiménez.

En eixe sentit, durant la jornada en la qual han participat associacions en defensa de la liberalització de l’AP7, la concessió de la qual venç en 2019; s’ha parlat sobre el moment actual de les infraestructures valencianes: amb l’anunci d’ampliació de línies de rodalies pel Ministeri de Foment, l’inici de la renovació de les concessions de línies d’autobús i la renegociació de la gestió de l’AP7.

«El govern valencià del Botànic ha detingut eixa política de grans inversions, però tampoc ha fet les passes suficients com per modernitzar la mobilitat. A la Conselleria de Vertebració li ha costat 3 anys iniciar el procés de renovació de les concessions d’autobusos i no han donat grans passes en modernitzar els serveis que han de servir per ressoldre la històrica vertebració del País Valencià», ha afegit Jiménez.

 

 

Campanya pels drets lingüístics