Home > Cultura > Tragèdies silenciades es presentarà a les Jornades del Maquis a la Tinença de Benifassà

Tragèdies silenciades es presentarà a les Jornades del Maquis a la Tinença de Benifassà

tragediessilenciades2018Un dels llibres que serà presentat a les Jornades del Maquis a la Tinença de Benifassà serà Tragèdies Silenciades, de Raül González Devís.

Editat per la Universitat Jaume I de Castelló dins de la col·lecció Història Memòria, el llibre ens parla d’un fenomen silenciat i insuficientment investigat: la repressió franquista en la conjuntura guerrillera a les comarques del nord castellonenc. A més d’explicar les estratègies, els agents i les formes de la maquinaria repressiva franquista, l’autor descriu, amb diverses i contrastades fonts, els casos més flagrants de violència franquista, amb víctimes mortals, esdevinguts a les comarques del nord del País Valencià entre els anys 1945 i 1951. La presentació del llibre tindrà lloc el dissabte 12 de maig, a les 18:00 hores, a la Pobla de Benifassà.

Campanya pels drets lingüístics