Home > Cultura > Activitats culturals a Benicarló

Activitats culturals a Benicarló

mucbe2015gallinasAgenda del cap de setmana, del 4 al 8 d’abril

Dimecres 4
09.00 h Tirades de compak sporting. Provincial. Lloc: Camp de Tir Municipal La Basseta. Organitza: Club de Cazadores San Huberto.

17.00 h Taller familiar al voltant de la Casa Tradicional Benicarlanda del carrer de Santa Càndida «Fes el teu sabó natural». Places limitades, amb inscripció prèvia. De 3 a 10 anys. Taller gratuït. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dijous 5
11.00 h Taller familiar «Coneixem Andy Warhol». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 10 anys. Taller gratuït. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

Divendres 6
17.00 h Taller familiar «Coneixem Andy Warhol». Places limitades amb inscripció prèvia. De 3 a 10 anys. Taller gratuït. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

22.30 h Musical. Teatro de Guardia presenta ‘Amanece en Edimburgo’, dirigit per Josi Ganzenmüller. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Teatro de Guardia.

Dissabte 7
10.00 h Matinal fitness per a tots. Activitat gratuïta. Lloc: Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria d’Esports .
10.00 h  Caminada popular saludable. Sortida des del Centre de Salut de Benicarló. Gratuït. Inscripcions: correu.esports@ajuntamentdebenicarlo.org. Organitza: Regidoria d’Esports (Programa Viu Actiu).

15.30 h Masterclass solidària de spinning (fins les 20.30 h).  Lloc: Annex exterior del Pavelló Poliesportiu. Preu: 20 €. Organitza: Club Ciclista Deportes Balaguer i Ciclo Indoor JB. Col·labora: Centre Esportiu Ballester i Regidoria d’Esports

18.00 h Concert d’arpa a l’església del Mucbe a càrrec de María del Mar Anglés Lluch. Mucbe. Organitza:
Regidoria de Cultura.

18.00 h Visita teatralitzada pel centre històric, a càrrec de l’empresa Aur-Art (visita en castellà). La teatralització consistirà en la recreació de diferents escenes pel centre, on s’escenificaran fets històrics que han estat rellevants per a Benicarló, com ara l’atorgament de la Carta Pobla per Jaume I, el Títol de Vila o escenes i situacions de les diferents guerres (Successió, Independència i Carlistes).
Inici de la visita: Davant de l’Ajuntament. Inscripció prèvia al Mucbe, Tel. 964 46 04 48. Preu: 2 €. Organitza: Regidoria de Cultura.

22.30 h Musical. Teatro de Guardia presenta ‘Amanece en Edimburgo’, dirigit per Josi Ganzenmüller. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Teatro de Guardia.

Diumenge 8
10.00 h IV 10K Ciutat de Benicarló. Sortida des de Pistes d’atletisme. Preu: 13 €. Inscripcions: http://hj-crono.es/iv-10k-ciutat-de-benicarlo. Organitza: Club Atletisme Baix Maestrat

11.00 h Masterclass popular de Kangoo jumps. Preu: 5 € (amb bota pròpia) o 7 € (amb lloguer de bota). Inscripcions: www.vanityfit.com. Lloc: Pavelló Poliesportiu. Organitza: Vanityfit.com. Col·labora: Regidoria d’Esports.

11.00 h Visita teatralitzada al Poblat Iber Puig de la Nau, a càrrec de l’empresa Aur Art (es formaran dos grups, un en castellà i un en valencià). Inscripció prèvia al Mucbe, tel. 964 46 04 48. Preu: 2 €.
La teatralització consistirà en l’escenificació del el dia a dia dels habitants del jaciment, on es podrà dialogar amb el pintor, la teixidora, els comerciants, els forners i, fins i tot, els guàrdies o la sacerdotessa que habitaven el poblat.
Inici de la visita: Poblat Iber Puig de la Nau. Organitza: Regidoria de Cultura.

19.00 h Musical. Teatro de Guardia presenta ‘Amanece en Edimburgo’, dirigit per Josi Ganzenmüller. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Teatro de Guardia.

Campanya pels drets lingüístics