Home > EM2019-Opinió > Arrancà de cavall i parà de burro!

Arrancà de cavall i parà de burro!

arreglosbrigadapalmeres2018Des de que van acabar les falles ens trobem que els escocells de les palmeres de l’Avinguda de Jacinto Benavente a Benicarló es troben igual. A més cadascun amb un acabat diferent. Hi han de diversos estils: amb pedres menudes, grans o per acabar. Quant més a prop del centre del poble, pitjor estan.

A què estan esperant per acabar-ho?

L’ajuntament promourà una consulta de participació ciutadana per determinar quin de tots els acabats que hi ha ens agrada més???

Demanem que s’acaben ja les obres, tot i que com ja hem indicat en instàncies a l’ajuntament, l’actual sistema fa que es queden tolls d’aigua importants cada vegada que plou.

Deixarem aquesta obra a llista de temes pendents, junt amb l’Administració Electrònica (obligatòria des d’octubre de 2016), l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, el trasllat de la Biblioteca i la Policia Local, l’acabat del tram pendent al Carrer València o l’obertura del nou museu de la mar (que s’obriria abans de pasqua), entre molts altres temes pendents.

Salutacions,

Sergio Colom Montero

(Partit Independent per Benicarló – PIBEN)

Campanya pels drets lingüístics