Home > El Maestrat > Benicarló encara la recta final del curs esportiu

Benicarló encara la recta final del curs esportiu

vela

La Regidoria d’Esports organitza activitats lúdiques adreçades als més menuts relacionades amb la natació, la vela i el bàsquet. Paral·lelament, s’estan disputant les competicions de final de curs de la campanya d’Esport Escolar.

El Regidor d’Esports, Carlos Flos, juntament amb el president del Club de Vela, Axel Kersting, i la representant del Club Natació Benicarló, Lucía Vicente, ha informat del desenvolupament de la campanya d’Esport Escolar i ha presentat les activitats esportives de caire lúdic que s’estant preparant per a les properes setmanes. Flos ha afirmat que «l’objectiu de l’esport escolar és que fora de l’horari lectiu es continue amb la part formativa, educativa i inclusiva dels xiquets». «L’esport és salut, passar-s’ho bé, agafar hàbits saludables i, sobretot, jugar», ha remarcat el regidor d’Esports.

Així, el passat cap de setmana es va disputar a Benicarló la primera jornada de la fase provincial de futbol sala en categories aleví i infantil, que finalitzarà aquest cap de setmana amb la segona i última jornada. A banda, fruit de la col·laboració entre la Regidoria d’Esports i els clubs locals, s’han organitzat activitats esportives per a les properes setmanes, amb l’objectiu d’iniciar els xiquets i xiquetes als diferents esports, de fomentar valors a través de l’esport i de conciliar la vida familiar i laboral.

En aquest sentit, des del 3 d’abril al 22 de juny s’han organitzat les jornades de Vela a l’Escola, un programa que s’ofereix als departaments d’Educació Física dels centres escolars i que té com a objectiu la iniciació a les activitats nàutiques de tots els escolars de primaria i secundaria. Aquestes jornades es repetiran del 3 de setembre fins al 15 de desembre.

Respecte de les jornades de natació escolar, estan programades per al 22 d’abril (dirigit a escolars d’entre 6 i 7 anys) i per al 13 de maig (dirigides a escolars d’entre 8 i 9 anys). Les activitats consisteixen en jocs d’iniciació a la natació, en la qual participen alumnes dels centres escolars de Benicarló i de la comarca que estiguen inscrits als cursos de piscina, els inscrit en les categories més menudes del Club Natació Benicarló i els inscrits a les activitats del programa Esport Escolar de natació.

A més, encara que no hi ha data confirmada, el mes de juny tindrà lloc un torneig de bàsquet 3×3. Per finalitzar el curs esportiu escolar, l’acte de cloenda de l’Esport Escolar tindrà lloc el 2 de juny.

Campanya pels drets lingüístics