Home > El Maestrat > Reconeixement a Maria Teresa Membrado

Reconeixement a Maria Teresa Membrado

homenatgevinarosagromocio2018Aquest cap de setmana, a la Fira Agromoció 2018 el Consell Local Agrari i l’Ajuntament van fer entrega d’un reconeixement a Maria Teresa Menbrado, per tota una vida dedicada al món agrari. De família aragonesa però nascuda a Vinaròs, ha viscut des de petita al camp, ja que el seu pare tenia diverses finques de secà amb oliveres, ametllers, etc. Posteriorment es va casar amb José Ramon Extrem, un pagès d’Alcanar vinculat amb el cultiu i el treball amb hortalisses i cítrics. Maria Teresa es va dedicar a la venda d’aquests productes en el mercat. L’any 2017 va formar part del calendari d’Amics de Vinaròs i també és membre de la junta de l’Associació de Venedors del Mercat. Per tot això i molt més, volem felicitar-la i agrair la seua trajectòria, donant a conèixer el valor dels productes de collita pròpia que ofereix el nostre territori.

Campanya pels drets lingüístics