Home > Cultura > Activitats de maig de la Penya Setrill

Activitats de maig de la Penya Setrill

setrillpenyagolosa2016Vos comuniquem les activitats previstes per aquet mes de maig. ANIMEU-VOS I PARTICIPEU.

SOPARS DELS DIMARTS: El proper dimarts dia 8 de maig no hi haurà sopar per ser vespra de Sant Gregori. Els sopars se reprendran el dimarts dia 15 a les 21:15 hores com es habitual.

DIUMENGE 13 DE MAIG: 2ª ETAPA BENICARLÓ-SAN JOAN DE PENYAGOLOSA. COVES-ROSILDOS. El proper diumenge dia 13 tindrà lloc la 2ª etapa de la marxa Benicarló-San Joan de Penyagolosa, amb un recorregut de22 Km, un desnivell pujada 900 m i un desnivell baixada 600 m.

Sortida des-de la Penya Setrill en cotxes particulars  a les 6:30 matí. El dijous dia 10 de maig se celebrarà una reunió informativa al local de la Penya Setrill a les 20:30 hores.

DIVENDRES 18 DE MAIG: interesant xarrada “LA ECONOMIA DE NUESTRAS VIDAS. LA ECONOMIA ESPAÑOLA LOS ÚLTIMOS 65 AÑOS” a les 20:00 hores a càrrec de EMILIO CERDA TENA: benicarlando, entre altres títols  i distincions,  es doctor en Ciències Matemàtiques  per la Universitat Complutense de Madrid des de 1987 i Catedràtic d’Universitat en el Departament de Fonaments de Anàlisis Econòmica des de 1992. Treballa a demés  en investigació, sobre “ Economia  de los Recursos Naturals y Ambientals, Economia de la Salud y Economia Matemàtica” entre altres.

DIVENDRES 25 DE MAIG: CONCURS DE FOTOGRAFIA MANUEL GÓMEZ FOTÒGRAF – EVASIÓN SPORT  corresponent a la XV MARXA BENICARLO-XERT-MORELLA.

El proper divendres 25 a les 20:30 hores tindrà lloc al local de la Penya Setrill la exposició de les fotografies participants al concurs. Teniu temps per participar fins al dia 19.

Campanya pels drets lingüístics