Home > El Maestrat > Tot a punt en Canet per a les Festes de Santa Isabel

Tot a punt en Canet per a les Festes de Santa Isabel

CARTELLJa tot està disposat perquè aquest divendres arranquen a Canet lo Roig les festes en honor de Santa Isabel. Els actes programats, organitzats conjuntament per l’Ajuntament de Canet i la Unió Joves Canetans, començaran amb la Festa de la Cervesa i un sopar popular amenitzat per un concert de la banda La Finestra Buida. El grup català, especialista en Rock, indie rock, blues rock i funky rock, oferirà un repertori dels seus temes més populars.

Després de la seua actuació, la festa continuarà amb una disco-mòbil que comptarà amb la participació dels DJ’s L. Wheels i Nestor.

I, com ja és tradició, el dissabte tindrà lloc el Romiatge fins a l’ermita de Santa Isabel. En un recorregut envoltat d’oliveres mil·lenàries, garrofers i ametlers, els pelegrins s’encaminaran fins al paratge on s’alça l’emblemàtic conjunt arquitectònic, d’estil gòtic, per a passar un dia de germanor.

La benedicció dels camps i la celebració d’una missa en l’ermita centraran els actes religiosos i serviran d’avantsala a la part més lúdica de la jornada, que inclourà un espai per a l’esplai dels més menuts, amb castells inflables, i l’actuació d’un duo musical.

L’alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, ha fet una crida a veïns i visitants perquè s’unisquen a la celebració, “tots estan convidats a compartir i gaudir amb nosaltres de les festes, i els rebrem amb els braços oberts”.

Campanya pels drets lingüístics