Home > El Maestrat > Cs de Benicarló critica la inacció de l’equip de Govern davant la venta d’alcohol a menors en el municipi

Cs de Benicarló critica la inacció de l’equip de Govern davant la venta d’alcohol a menors en el municipi

cornellesjuanjocristo2016El regidor en l’ajuntament, Juanjo Cornelles, demana “un seguiment exhaustiu d’alguns locals que presumptament incompleixen la normativa”

Benicarló, dimecres 27 de juny de 2018. L’edil de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Benicarló Juanjo Cornelles ha criticat “la inacció de l’equip de Govern davant la venda d’alcohol a menors en el municipi” i per açò, en la Comissió de Policia i Seguretat, ha demanat “un seguiment exhaustiu d’alguns locals que presumptament incompleixen normativa, tant per la presumpta venda a menors com pels horaris”. “Des de Cs recolzem les campanyes informatives que es realitzen des del Consistori perquè els joves no consumisquen alcohol i porten una vida saludable, però açò ha d’anar acompanyat d’un control en la venda”, ha assenyalat el regidor.

Així doncs, l’edil ha manifestat que “els fets que ha denunciat Cs presumptament ocorren en el carrer Ferreres Bretó, molt prop del Consistori, per la qual cosa no podem mirar cap a un altre costat”, i, en aquest sentit, ha informat que “empresaris de cafeteries i veïns ja han manifestat també la seua preocupació”.“Cs no es quedarà de braços creuats i seguirà defensant la salut dels nostres menors”, ha apuntat Cornelles, qui ha conclòs subratllant que “l’informe tècnic de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) dóna la raó al nostre grup municipal pel que l’Executiu ha de prendre mesures de forma imminent pel bé dels nostres joves”.

Campanya pels drets lingüístics