Home > Cultura > Benicarló: L‘Slap Drum Orquestra tornarà a tancar la Nit en Vetla

Benicarló: L‘Slap Drum Orquestra tornarà a tancar la Nit en Vetla

 

Enguany, després d’un any de descans, l’espectacle musical conformat per més de 40 bateries, tres guitarres i un baix, serà l’encarregat de posar el punt i final a una de les nits més especials del calendari cultural a Benicarló. L’«Slap Drum Orquestra» actuarà a partir de la 1.00h de la matinada a la plaça de la Constitució.

Divendres 13 tindrà lloc la sisena edició de la Nit en Vetla, amb un seguit d’espectacles que atrauran un gran volum de públic pels carrers de la ciutat. Enguany, després d’un any de descans, l’acte encarregat de tancar la Nit en Vetla tornarà a ser l’«Slap Drum Orquestra», que actuarà per tercera vegada a Benicarló. En concret, l’espectacle serà un conglomerat de 40 bateries, tres guitarres i un baix que, sota la direcció del músic Dani Tejedor, interpretaran una peça inspirada en rock progressiu i hard rock, amb homenatges a grups com Yes, Queen i King Crimson, entre d’altres.

El regidor de Cultura, Josep Barberà, s’ha mostrat satisfet perquè gran part dels músics que hi participen són de Benicarló i dels pobles del voltant i ha destacat que «després d’un any de descans, l‘Slap Drum Orquestra’ torna amb força, amb una composició molt potent que suposa un pas més en l’intent de retornar a Benicarló els fills del poble que estan fent coses molt interessants fora del municipi».

Dani Tejedor ha destacat que «hem apostat per fer créixer l’espectacle, no tant en nombre de bateries sinó en quant a la proposta musical, per això hem afegit tres guitarristes i un baixista». Tejedor ha desvetllat que «l’espectacle comptarà amb Santi Arisa i Pepe Sánchez com a bateristes convidats, dos referents i grans mestres de la bateria que han acompanyat artistes com Lluís Llach o Julio Iglesias».

 

text i fotorp_slap_drum: Ajuntament de Benicarló

Campanya pels drets lingüístics