Home > Cultura > Benicarló tanca l’exposició sobre Blasco Ibáñez amb més de 7.500 visitants

Benicarló tanca l’exposició sobre Blasco Ibáñez amb més de 7.500 visitants

public_expoText i fotos: Ajuntament de Benicarló

Ahir diumenge es va tancar l’exposició «Blasco Ibáñez i el Rostre de les Lletres», amb un total de 7.756 visitants. Persones i grups de diversos llocs de procedència han passat pel Mucbe per tal de disfrutar de la primera exposició que el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana ha cedit a Benicarló una vegada el Mucbe ha estat declarat museu.

L’exposició dedicada a Vicente Blasco Ibáñez (València, 1867 – Menton, França, 1928), cedida pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, ha tancat les portes amb un total de 7.756 visitants. La gran acollida de l’exposició es va poder observar des de la primera setmana, en la qual més de 1.400 persones van visitar la mostra. Des de la inauguració del passat 11 de maig, el Mucbe ha rebut visitants de diferents llocs de procedència.

La mostra recull un total de 48 fotografies que retraten els moments claus de la vida del cèlebre escriptor valencià, juntament amb retrats dels grans escriptors espanyols que van coincidir amb ell (Pío Baroja, Antonio Machado, Valle Inclán, Emilia Pardo Bazán…).

La següent exposició destacada del Mucbe per a aquest any és una mostra monogràfica de l’obra gràfica de Salvador Dalí (1904-1989), que s’inaugurarà dijous 19 de juliol i es podrà visitar fins al mes de setembre. L’exposició «Salvador Dalí. Obra Gràfica» repassa l’univers oníric i surrealista de Dalí amb una mostra de 32 gravats i litografies realitzats als anys 70 i 80 al voltant de temes com l’erotisme, la religió i el personatge de Don Quixot.

Campanya pels drets lingüístics