Home > Cultura > L’Agrupació Musical de Santa Magdalena farà tributs als grups més importants de música dels últims temps

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena farà tributs als grups més importants de música dels últims temps

cartelbandafestessm2018L’Agrupació Musical de Santa Magdalena ja està immersa en els preparatius del seu tradicional concert de Festes, que s’iniciarà precisament el divendres, 20 de juliol, a les 22.30 hores, en la plaça Espanya, com a avantsala a l’inici de les Festes Patronals, en  honor a María Magdalena. Tal com ha avançat el seu director, Sergio Tortajada, “en la línia dels nostres últims concerts, hem decidit realitzar un espectacle musical amb una temàtica clara. En aquesta ocasió farem tributs als principals grups i cantants dels últims temps”.

Campanya pels drets lingüístics