Home > El Maestrat > Prop de 100 persones participen en el Dia de la Bicicleta a Santa Magdalena

Prop de 100 persones participen en el Dia de la Bicicleta a Santa Magdalena

santamagdalenabici2018Santa Magdalena celebrava dissabte passat, 7 de juliol,  el Dia de la Bicicleta, una jornada en la qual van participar prop de 100 persones, de totes les edats. Sobre les 19 hores, els ciclistes van iniciar un recorregut pel casc urbà, que finalitzava a la plaça Espanya, lloc en el qual es va realitzar el sorteig d’una bicicleta entre tots els participants.

La sort va voler que, Jordi Muñoz Sorica, fora l’afortunat  amb aquesta bici, gentilesa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Magdalena. Després del sorteig tots els participants van poder gaudir d’una refrescant orxata, acompanyada de ‘fartons’.

“Estem molt contents perquè, any rere any, molta més gent decideix participar en aquest acte, que ja és tot un clàssic i amb el qual tractem de potenciar la pràctica d’aquest esport”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

 

Campanya pels drets lingüístics