Home > Cultura > El grup Urban Sketchers del Maestrat participa en el 9è Symposiun mundial Usk celebrat a Porto (Portugal)

El grup Urban Sketchers del Maestrat participa en el 9è Symposiun mundial Usk celebrat a Porto (Portugal)

uskmaestratoporto2018El passat cap de setmana va tenir lloc la gran reunió internacional d’aficionats al dibuix urbà que enguany s’ha celebrat a Porto, on es van donar cita gairebé 1000 dibuixants de 46 països dels cinc continents. Tot un esdeveniment d’abast mundial, on la nostra comarca també va estar representada a través de del grup Urban Sketchers Maestrat, avui dia l’únic grup oficial de la Comunitat Valenciana dels 250 existents a tot el planeta.

Dos dels seus membres, els benicarlandos Eloi Pons i Enric Moya varem compartir, durant quatre intensos dies, aficions i vivències amb gent d’extraordinària vàlua artística i personal. Vam aprendre maneres de fer als tallers que van impartir dibuixants de talla mundial, també vam gaudir de la fantàstica ubicació de la ciutat de Porto. Tota una experiència meravellosament inspiradora, que sens dubte, tindrà continuïtat el proper any a Amsterdam.

Les activitats dels dibuixants Urbans del Maestrat no cessen. El proper dia 5 d’agost ens desplaçarem a la Pobleta d’Alcolea (Morella) a participar de les seves Festes i seguidament organitzarem una trobada emmarcada en les Festes Patronals de Benicarló, a la qual convidem a participar a tot aficionat al dibuix de carrer, sense importar condició o nivell artístic. Perquè el nostre objectiu no és competir, sinó compartir el món dibuix a dibuix.

Urban Sketcher Maestrat

Campanya pels drets lingüístics