Home > El Maestrat > Acaben les obres en l’Engolidor i els camins rurals de la Jana

Acaben les obres en l’Engolidor i els camins rurals de la Jana

EngolidorlajanaEsta setmana han acabat les obres que s’estaven fent en la Roureda de l’Engolidor i el formigonat d’alguns camins rurals del terme Durant la primera setmana d’octubre s’han enllestit les obres que s’estaven portant a terme a la Roureda de l’Engolidor i altres camins rurals del terme de la Jana. Els camins on s’han formigonat alguns trams en mal estat són el camí de les Comes en l’entrada per la N232, el camí de l’Engolidor, l’entrada al camí de la Costa de la Rasa i la sortida de la carretera de Sant Mateu a l’altura de la Cooperativa les Alboredes. “Estes xicotetes inversions en camins rurals se sumen a la neteja i manteniment que es va fent durant tot l’any amb la coordinació entre l’Ajuntament, el Consell Agrari i altres administracions com la Diputació de Castelló o la Generalitat Valenciana mitjançant el SERVEF, però com a novetat este últim any havíem inclòs en els pressupostos per primera vegada una partida pressupostària específica per a inversions en els camins”, ha explicat el portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova.

També s’han portat a terme en l’Engolidor treballs de consolidació d’un marge de pedra i la senyalització amb un cartell descriptiu de la roureda de l’Engolidor, mitjançant dos subvencions de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana. “Durant tota la legislatura s’han fet diferents actuacions per posar en valor la Roureda de l’Engolidor. El primer pas va ser convertir-lo en un espai protegit mitjançant la figura d’Arbreda Monumental d’interès local, després vam netejar tota la séquia des del seu inici fins als roures i ara hem actuat en un marge de pedra que estava a punt de caure i hem senyalitzat l’espai amb una caseta de fusta que conté un cartell descriptiu de l’espai. Però la cosa no acaba aquí, abans de final d’any volem senyalitzar la carretera i instal·lar unes tauletes en el bancalet del costat per a que les persones puguen gaudir encara més de l’espai, gràcies a una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme”, ha conclòs Àlex Vilanova.

Campanya pels drets lingüístics