Home > Cultura > BONET VALLRIBERA: Divagacions entre el rigor i l‘atzar. Exposició i performance a La Pobla de Benifassà

BONET VALLRIBERA: Divagacions entre el rigor i l‘atzar. Exposició i performance a La Pobla de Benifassà

bonetvallribera2018P. Y. CAPLIN (performance 25 min.): Corporealitat. (una sonseqüència directa d‘allò que es manifesta com el que no és (Pierre Henry))

L‘exposició de BONET VALLRIBERA te tres referents. Una és la mostra d‘edicions serigráfiques que es mostra aquí, editades per Edicions H. Jenninger, després amb obra original que iluminarà l‘espai i després el tercer àmbit, una instal·lació sobre el tema del bosc, un bosc imaginari que Bonet Vallribera ha tingut l‘experiencia de presenciar al nord d‘Espanya.

bonetvallribera2018cAmb la mostra de l‘exposició es veu que la seua obra ha tingut una evolució.Ha fet una obra que ha anat més lluny, construcció geometria, i llum dins l‘espai. El seu procés creatiu observem l‘experimentació, són obres que es mostren oscil·lants entre l‘ordre i el caos, entre el gest irregual i el racionalisme geomètiric, entre la llibertat d‘acció i la mesura ordenada.

Forma, color, llum, estructura, construcció son els referents més importants plàstics amb els que Bonet Vallribera està treballant. I també es molt important parlar dels diàlegs de oposicions, per que tot i que se semblen peçes molt construides molt equilibrades i que tot esta com molt pensat, sempre buscant aquesta destrucció, aquest punt d‘equilibri desequilibrat.

P. Y. CAPLIN (alias Tony Moore) es un personatge molt important al món de la música, de la acústica, de la composició. L‘impressionant virtuosisme de Caplin en el violoncel, el contrabaix i la guitarra baixa l‘ha portat al camp de treballs col·laboratius amb conceptes multimèdia, com per exemple els de Prof. Stefano Bonacci, Joe Gallivan, Steve Hubback, Pete Morgan, Chris Sacker, també el seu treball continue amb l‘artista català Josep Vallribera. L‘obra de Caplin es basa actualment exclusivament en treballs i prestacions electròniques, col·laboratives, utilitzant el violoncel electrònic N / S Design 6-string, la guitarra acústica Overight Elite de 6 cordes i les parts electròniques contínues.

bonetvallribera2018bSon unes evivències molt especials, son composicions molt personals amb una creativitat elevada i molt referent.

Campanya pels drets lingüístics