Home > Eleccions M'19 > GUILLEM ALSINA CANDIDAT ALCALDIA VINARÒS 2019

GUILLEM ALSINA CANDIDAT ALCALDIA VINARÒS 2019

alsinae2019Dintre del procediment orgànic i intern que possibilita la celebració de primàries per escollir candidat/a, l’actual primer tinent d’alcalde socialista, Guillem Alsina Gilabert, ha presentat la seua candidatura per encapçalar la llista dels Socialistes de Vinaròs de cara a les eleccions del maig del 2019.

La candidatura d’Alsina, un cop acabat els terminis marcats per l’organització socialista, ha sigut l’única que s’ha presentat a la ciutat de Vinaròs per recuperar l’alcaldia el pròxim maig. Fet que, de forma virtual, el situa com a candidat oficial.

Durant els pròxims dies, el candidat, d’acord amb les regles del procediment intern del PSPV-PSOE, recollirà els avals necessaris entre la militància per a formalitzar de forma definitiva la seua candidatura i conformar així un equip que possibilite tornar als Socialistes de Vinaròs, a l’alcaldia de la ciutat.

Cal recordar que, els Socialistes de Vinaròs, formen part de l’equip de govern progressista de la ciutat amb 4 regidors que han ostentat diferents responsabilitats:

Guillem Alsina Gilabert: 1r tinent d’alcalde i regidor d’obres i serveis
Maria Cano Palomo: 4a tinent d’alcalde i regidora d’hisenda i ocupació
Marc Albella Esteller: 7é tinent d’alcalde i regidor de cultura, festes, tradicions i joventut.
Begoña López Branchart: regidora d’educació i esports.

Campanya pels drets lingüístics