Home > Eleccions M'19 > Josep Barberà revalida la presidència d’ERPV

Josep Barberà revalida la presidència d’ERPV

barberaerpv2018Miquel Iruela s’incorpora a la nova Executiva

Esquerra Republicana del País Valencià ha renovat la seua executiva en un Congrés Extraordinari celebrat el passat dissabte a Simat de la Valldigna. Josep Barberà va revalidar-hi la confiança de la militància per presidir el partit els pròxims quatre anys al capdavant d’una executiva renovada, a la qual s’incorpora el també benicarlando Miquel Iruela com a Secretari de Formació. Abans del Congrés, al matí va tenir lloc la Conferència Política on es va aprovar la Ponència de Simat, el text que regirà Esquerra durant aquest període.

El dirigent republicà va fer una crida al partit “a implementar la ponència”, un text que replega la unió entre Esquerra Republicana del País Valencià i Esquerra Valenciana, les dues forces del valencianisme republicà històric. El president d’ERPV va insistir en la necessitat d’explicar i de dur a terme polítiques d’esquerres des del republicanisme que situen el País Valencià al centre de l’acció política: “tenim molta feina a fer i un període electoral al davant molt difícil des del punt de vista ideològic, especialment les eleccions autonòmiques, en el qual s’haurà de donar una recomposició de l’esquerra”.

Josep Barberà també va referir-se a les eleccions europees i la candidatura que encapçalarà Oriol Junqueras, unes eleccions fonamentals en les quals les valencianes i els valencians “podrem votar un home honest, i que ja sabem que és capaç de fonar-ho tot pel seu País i per les idees que defensa”.

Nova executiva d’ERPV:

Josep Barberà, President.

Francesc Sanxis. Secretari d’Organització.

Elo Chamarro, Secretària de Finances.

Júlia Andrés, Secretària de les Dones.

Núria Arnau, Secretària d’Imatge i Comunicació.

Domènec García, Secretari de Política Municipal i Coordinació Sectorial.

Pilar Navarro, Secretària de Relacions Institucionals.

Jaume Ferrà, Secretari d’Agents Socials.

Joanfran Martínez, Secretari de Polítiques Públiques.

Patrícia Minyana, Secretària de Coordinació Territorial.

Joande Martines, Secretari de Política Territorial.

Dani Galvany, Secretari d’Acció Política.

Miquel Iruela, Secretari de Formació.

Campanya pels drets lingüístics