Home > Esports > Benicarló debuta en la natació artística

Benicarló debuta en la natació artística

dinsEl Club Natació Benicarló ha presentat una nova secció dedicada a la natació artística, actual nom oficial de la sincronitzada. Així ho han anunciat el seu president, Xavier Rodríguez, i les entrenadores Silvia Mata i Verónica Soriano, tot explicant el treball ja dut a terme durant any i mig amb una dotzena de xiques d’entre 6 i 15 anys, gràcies a la col·laboració amb el Club Natación Azahar Sincro de Castelló.

Ara les benicarlandes refermen la seua aposta per aquesta modalitat, convertint el club local en l’únic amb aquesta especialitat entre Reus i Castelló de la Plana. Pròximament, les nadadores participaran en un primer torneig de promoció, per a passar a intentar federar-se en un futur proper.

Les persones interessades en aquesta activitat poden contactar-hi al telèfon del cartell o a la seu social al port esportiu. L’augment de participants podrà comportar la creació de nous grups per edats.

Campanya pels drets lingüístics