Home > Cultura > El Mucbe acull l’exposició ‘Miradas Encajadas II’, una col·lectiva que engloba les últimes tendències de l’art contemporani

El Mucbe acull l’exposició ‘Miradas Encajadas II’, una col·lectiva que engloba les últimes tendències de l’art contemporani

Des del 23 de novembre, Benicarló acull «Miradas encajadas II», una mostra de treballs de pintura, escultura, fotografia, poesia visual i altres tendències de l’art actual realitzades per 17 artistes nacionals i internacionals. L’exposició es podrà visitar al Mucbe fins al 27 de gener del 2019. En aquesta exposició, coordinada pel grup ARTE-SON, col·laboren 17 artistes; la majoria són membres del mateix col·lectiu i altres, com la valenciana Anna Roig, són artistes convidats. En total, han més de 60 obres en què s’han treballat diverses disciplines artístiques com l’escultura, la pintura, l’assemblage, el gravat o la fotografia. Les obres reuneixen una gran qualitat tant pel treball amb les últimes tècniques d’art contemporani com per la profunditat de les idees que volen transmetre. A més, la seua disposició a les sales del Mucbe provoca sinergies que activen la sensibilitat dels visitants. El regidor de Cultura, Josep Barberà, ha mostrat el seu agraïment cap a tots els artistes que han fet possible aquesta exposició i ha manifestat que «aquestes obres dialoguen entre elles i també és responsabilitat de la cosa pública el diàleg entre diferents, ja que ens porta a una cosa tan bonica i tan encaixada com la que tenim ací».

Els creadors que s’emmarquen dins d’aquesta col·lectiva són Juan Antonio Alcántara, Luciano González, Miguel González, Isabel González, Gloria Tena, Gema Perales, José Manuel Pérez Cortijo, Valle Clarós, Susana Ramírez, Czili, Agustín Sanz, Héctor Delgado, Anna Roig Llabata, Díaz Martí, Diego Canogar, Xesco Máñez i Ricardo Fernández.
L’exposició es podrà visitar al Mucbe fins al 27 de gener del 2019, de dimarts a divendres de 9h a 14h i de 17h a 20h i els diumenges de 10.30h a 13.30h.

 

text i fotos: Ajuntament de Benicarló

 

expo_miradas_· expo_miradas_1 expo_miradas_2

 

 

Campanya pels drets lingüístics