Home > Cultura > Exposició ‘El nostre ART’ dels usuaris del centre El Maestrat IVASS

Exposició ‘El nostre ART’ dels usuaris del centre El Maestrat IVASS

expo_el_nostre_art2018L’Edifici Gòtic ha inaugurat avui la exposició «El nostre ART», una la mostra artística que recull els treballs plàstics realitzats per alguns dels usuaris del Centre Ocupacional El Maestrat IVASS (Institut Valencià d’Acció Social Sanitària), Ateneu-Dany Cerebral Adquirit, Afanias, la Residència Sant Francesc i Cocemfe Baix Maestrat. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la regidora de Benestar Social, Marta Escudero, i la presidenta de l’OACSE, Filo Agut, han estat presents en l’acte, que inaugura una setmana plena d’activitats al voltant del Dia Internacional dels de les Persones amb Discapacitat.

Campanya pels drets lingüístics