Home > El Maestrat > Migjorn reclama al ministre de Foment la gratuïtat de l’AP-7

Migjorn reclama al ministre de Foment la gratuïtat de l’AP-7

abalosmigjorn2018Avui aprofitant la posada en marxa del nou servei de trens entre València i Vinaròs, hem lliurat en mà al mateix Ministre  Sr. Ábalos una sol·licitud de reunió del moviment AP-7, GRATUITA, JA! i ell mateix.  La missiva era una petita descripció del nostre moviment explicant-li que està formada per associacions de veïns del sud de Catalunya i del nord del País Valencià junts per una mateixa finalitat: AP-7 GRATUITA, JA!

Després de més de tres anys de manifestacions i activitats constants ens creiem en el dret de demanar-li una entrevista que no la vàrem tenir en l’anterior administració. Volem parlar dels nostres dubtes sobre el futur de les autopistes, volem escoltar de viva veu els seus plantejaments i que escolte les nostres reivindicacions.

Si bé avui la notícia eren els trens, reivindicats des de fa molt de temps i que ara hem aconseguit, la següent esperem que siga l’autopista que ens la deixen lliure i gratuïta.

 

NOTA: Podeu consultar tota la informació sobre els nous trens, horaris i preus en aquest enllaç

Campanya pels drets lingüístics