Home > El Maestrat > Comença l’asfaltat del carrer d’Ulldecona de Benicarló

Comença l’asfaltat del carrer d’Ulldecona de Benicarló

asfaltatulldeconablo2019Les màquines han començat avui a treballar en l’asfaltat del carrer d’Ulldecona i del carrer de Saragossa, que s’allargarà fins dijous dia 18. La millora dels dos vials suposarà la reducció d’accidents i l’augment de la seguretat vial en aquest tram.

Els treballs de pavimentació del carrer d’Ulldecona (tram des del carrer Joan Fuster fins a l’antiga n-340) i del carrer de Saragossa han començat avui amb el fresat dels dos vials. Fins dijous, les màquines estaran treballant a la zona i asfaltaran els dos vials, que havien quedat pendents de pavimentar després de les obres de renovació del clavegueram que es van dur a terme el passat mes d’abril.

Les obres, que van a càrrec de l’empresa Becsa, tindran un cost de 32.624 euros (IVA inclòs). El projecte suposarà la millora en la capa asfàltica i disminuirà la possibilitat d’accidents de tràfic, avaries en els vehicles i sorolls i augmentarà,per tant, la comoditat en la conducció i la seguretat vial.

Campanya pels drets lingüístics