Home > Cultura > Viu la quarta edició del festival Art&Xoc!

Viu la quarta edició del festival Art&Xoc!

artixoc2019

 

Aquest cap de setmana, Benicarló viurà els actes centrals de la XXVI Festa de la Carxofa, declarada d’Interès Turístic Autonòmic. L’esdeveniment presenta singularitats úniques que cada any atrauen milers de visitants interessats per les múltiples possibilitats gastronòmiques de la carxofa i per la gran quantitat d’actes organitzats al voltant de la festa: concerts, exposicions, visites dinamitzades, demostracions gastronòmiques, actes populars…

Aquest any, els dies grans d’homenatge a la carxofa arrancaran el divendres 25 de gener a les 18.00 hores amb la quarta edició del festival Art&Xoc, dedicada a la música d’arrels afroamericanes i afrocaribenyes. Enguany Art&Xoc comptarà amb un cartell de luxe format per Shirley Davies & The Silverbacks, Akatz i Ponent Roots, a més de tallers i activitats per a tots els públics.

Campanya pels drets lingüístics