Home > Cultura > ‘Circ de puces’, el nou llibre de Josep Igual ja a la venda

‘Circ de puces’, el nou llibre de Josep Igual ja a la venda

CIRCDEPUCESJa és a les llibreries “Circ de puces”, el nou llibre de Josep Igual, un recull de narracions que obtingué el premi de narrativa “25 d’abril” de Benissa en l’edició de 2018.

L’obra tindrà la primera presentació a l’abril, en l’acte de lliurament dels premis de Benissa, i també n’hi ha programades altres: a València, a la llibreria Fan Set, el 16 de maig, a  càrrec de l’escriptora Núria Cadenes,  a Amposta, el 24 de maig, a la biblioteca comarcal Sebastià Juan Arbó, i a Tortosa, a la biblioteca Marcel·lí Domingo, el 7 de juny, amb el músic i poeta Miquel Àngel Marín acompanyant l’autor.

Enric Viladot, director literari de l’editorial Viena, ens diu sobre “Circ de puces”: ”De les quotidianes invisibilitats actives, de les paradoxes dels nostres temps, sorgeix la corrua de personatges i situacions d’aquest “Circ de puces”, per on desfilen les ombres i epifanies de l’eterna tragicomèdia humana, observada i recreada per l’autor amb variada intencionalitat narrativa”,

 

 

Campanya pels drets lingüístics