Home > Eleccions M'19 > Jordi Navarrete optarà de nou a les llistes del Senat per la circumscripció de Castelló

Jordi Navarrete optarà de nou a les llistes del Senat per la circumscripció de Castelló

navarreterodalies2017L’actual senador de Compromís per la circumscripció de Castelló, Jordi Navarrete, serà el candidat proposat pel Bloc a la llista de la coalició per Castelló. El vinarossenc ha estat l’únic candidat en optar a liderar la candidatura de les comarques del nord. Navarrete va aconseguir els avals en poques hores. En la present legislatura ha fet més de 4.000 iniciatives, entre mocions, preguntes, peticions d’informes, sol·licituds de compareixença i intervencions en projectes de llei o de control, entre d’altres i és un dels més actius de la Cambra Alta.

S’obri ara un procés que acabarà el proper cap de setmana en el que la militància i simpatitzants podran ordenar i validar la llista en el procés obert de primàries.

Campanya pels drets lingüístics