Home > Cultura > L’IES RAMÓN CID A L’OLIMPÍADA DE BIOLOGIA

L’IES RAMÓN CID A L’OLIMPÍADA DE BIOLOGIA

AlumnesOlimpiada2019El passat 15 de febrer va tindre lloc a la Universitat Jaume I de Castelló, la fase autonòmica de  l’Olimpíada de Biologia, en la qual van participar cinc alumnes  de batxillerat de l’I.E.S . “Ramón Cid” de Benicarló, Beatriz Pitarch, Sandra Branchat, María García, Denisa Dordea i Iara Núñez. Totes han tret molt bons resultats.

La participació en l’Olimpíada ha estat per a elles enriquidora, han gaudit de  la prova i  han establert relacions amb altres alumnes de Castelló amb qui comparteixen la seua passió per la Biologia.

La Universitat Jaume I concedirà als alumnes de Castelló que han estat seleccionats  un premi al rendiment acadèmic, i si es matriculen en qualsevol titulació de la seua oferta acadèmica, tindran la possibilitat d’incorporar-se al programa “estudia i investiga a la UJI”.  A més el primer alumne seleccionat participarà en la  fase nacional de l’Olimpíada de Biologia que aquest curs tindrà lloc a Palma de Mallorca del 28 al 31 de març.

L’objectiu fonamental de l’Olimpíada és estimular l’estudi de les ciències biològiques entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica, divulgar la Biologia i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la Universitat.

L’I.E.S Ramón Cid felicita els alumnes guanyadors i desitja  molta sort a l’alumna que representarà a Castelló en la fase nacional.

Campanya pels drets lingüístics