Home > El Maestrat > Agromoció tanca amb un gran èxit de participació

Agromoció tanca amb un gran èxit de participació

agromocio2019Vinaròs, referent agrícola de la comarca amb una nova edició de Agromoció, punt de trobada per al sector de l’agricultura, els productes de proximitat i l’automoció. El passeig Fora del Forat ha estat l’epicentre de la mostra amb més de 22.000m2 d’exposició amb parades de productes de proximitat, automoció i maquinària agrícola. Fins Vinaròs s’han apropat parades, des de vins i licors, fins a mel, melmelades, embotits i dolços. Tot elaborat a les nostres comarques de forma artesanal per mostrar que a casa nostra també es fan productes de gran qualitat, a més de comptar amb les empreses d’automoció i maquinària agrícola.

No han faltat activitats per a tots els públics, com l’exhibició d’ensinistrament i obediència de gossos per part del Club Caní Mondioring, a més de pintacares per als més petits, màgia així com la tradicional talla de fusta amb moto serra que oferirà Sthill Tractogarden. Al llarg de la fira d’Agromoció s’ha fet entrega de la distinció que cada any atorga el Consell Agrari Local en reconeixement a la feina de les persones o entitats dintre del sector agrícola.

 

Campanya pels drets lingüístics