Home > EM2019-Opinió > Commemoració del 14 d’abril a Benicarló

Commemoració del 14 d’abril a Benicarló

republicablo2019Nota de premsa d’ERPV

Republicans benicarlandos han realitzat avui una ofrena floral en commemoració de l’aniversari de la proclamació de la Segona República Espanyola. L’acte ha tingut lloc a l’olivera del passeig de Manuel Azaña, on es recorda als veïns locals deportats durant el franquisme. El president d’Esquerra Republicana de Benicarló, Miquel Iruela, ha incidit en el simbolisme de la data del 14 d’abril i ha recordat l’exemple de l’activista antifeixista i feminista Neus Català, supervivent del nazisme que va morir ahir dissabte als 103 anys d’edat. Des d’ERPV es mostren segurs que tots els que avui commemoren aquesta data seran conseqüents en les pròximes eleccions i escolliran opcions que defensen els valors republicans de dignitat, democràcia i llibertat.

Campanya pels drets lingüístics