Home > Eleccions M'19 > El PVI inaugura un nou local per estar més propers al Vinarossencs

El PVI inaugura un nou local per estar més propers al Vinarossencs

pviseuvros2019Marcela Barbé proclamada número 2 de la candidatura del Partit de Vinaròs Independent, en una seu abarrotada de gent
Aquest dissabte a les 12 del matí s’inaugurava la seu del Partit de Vinaròs Independent, situada al Carrer Sant Jaume nº5 de Vinaròs, un centenar de persones s’han apropat per arropar a la candidata Maria Dolores Miralles, i a la que serà la número 2 de la formació Independent, Marcela Barbé.
Maria Dolores ha agraït a tota la gent que ha fet possible que aquesta seu sigui una realitat, perquè aquesta seu no es del Partit, es de tots els Vinarossencs, volem escoltar a totes i tots els ciutadans que s’apropin a dir la seva, ha assenyala’t la candidata.
Dolores: “Vinaròs necessita un govern responsable, i estic disposta a realitzar el canvi que necessita Vinaròs, un canvi en positiu, on l’alcaldessa estigui al costat de la gent, a peu de carrer, escoltant els problemes dels ciutadans”, ha finalitzat Maria Dolores.
L’acte ha acabat amb un vídeo molt emotiu sobre Maria Dolores Miralles, i seguidament s’ha fet un brindis per l’inauguració, entre tots els assistents
Campanya pels drets lingüístics