Home > EM2019-Opinió > El PSPV-PSOE de Benicarló torna a guanyar les eleccions municipals obtenint una històrica majoria absoluta i Xaro Miralles revalida com a alcaldessa

El PSPV-PSOE de Benicarló torna a guanyar les eleccions municipals obtenint una històrica majoria absoluta i Xaro Miralles revalida com a alcaldessa

xaroeleccions2019El PSPV-PSOE de Benicarló obté quasi el 50% dels vots en una jornada electoral sense precedents en la formació, que comptarà amb onze regidors per a conformar l’equip de govern municipal.

Un cop celebrades les eleccions municipals de diumenge 26 de maig, analitzem els resultats i destaquem que esta, és la primera vegada en la història de la democràcia a Benicarló que una llista del PSPV-PSOE revalida el seu mandat i, a més, ho fa obtenint gairebé la meitat dels vots emesos. Gràcies a totes i tots per la vostra confiança i per omplir les urnes de vots de la candidatura que encapçalava Xaro Miralles, que revalida així el seu càrrec com a alcaldessa de Benicarló. Amb 11 regidors de 21 possibles, és la primera vegada que una llista del PSPV-PSOE revalida l’alcaldia amb un resultat contundent i amb el qual no somiaven ni els més optimistes.

Semblava impossible, en aquests temps de fragmentació política, que alguna candidatura obtingués una majoria absoluta a la població; però s’ha fet realitat, perquè l’equip que sembra i treballa per la ciutat, recull els seus resultats. Els benicarlandos i benicarlandes han votat a la gestió realitzada durant la passada legislatura i a un fantàstic equip amb persones de diferents edats i perfils, units per un objectiu comú: treballar per Benicarló. Tenim el millor projecte i el millor equip, i així ho han ratificat les urnes amb un suport massiu.

Ha estat un resultat espectacular, amb un suport majoritari del 48,26%, augmentant en quatre regidors respecte a les eleccions de 2015, quan en van ser elegits set. 5.223 electors han votat la candidatura del PSPV-PSOE de Benicarló, obtenint majoria en les 29 meses repartides pels 13 col·legis electorals de la població. Després del triomf en les urnes, ara ens toca posar-nos a treballar per la ciutat, per seguir reforçar totes les àrees amb l’objectiu final de millorar la qualitat de vida dels benicarlandos i benicarlandes durant aquests pròxims quatre anys.
Gràcies a tots i a totes, i a treballar perquè hi ha #MotiusPerConfiar. Gràcies per la vostra confiança.

Campanya pels drets lingüístics