Home > EM2019-Opinió > Totes i Tots Som Vinaròs proposa facilitats comercials a l’emprenedurisme al centre

Totes i Tots Som Vinaròs proposa facilitats comercials a l’emprenedurisme al centre

tsmcomercial2019Nota de premsa

Totes i Tots Som Vinaròs proposem facilitar l’obertura d’activitats comercials al centre mitjançant el Pla de Regeneració i facilitar avantatges fiscals als locals comercials

Les dos propostes que formen part del programa electoral per a les eleccions municipals del dia 26, s’engloben dins de la voluntat de generar vies d’ emprendedurisme al casc històric de la ciutat sense descuidar la convivència amb veïns i veïnes.

La primera és modificar la normativa mitjançant el Pla de regeneració que ja està en marxa i el estudi de possibles adaptacions per facilitar certes activitats econòmiques al centre.

La segona dins de les competències municipals, sobre l’IBI, dos casuístiques ; la primera sent un comerç de recent obertura facilitar avantatges fiscals els primers anys. La segona comerços i locals ja existents, facilitar avantatges fiscals per l’autogeneració d’energia, contribuint d’aquesta manera a la transició verda. Aquells negocis que s’instal·len aquests aparells i mecanismes de generació d’energia tindran avantatges sobre la pressió fiscal de l’ajuntament.

Campanya pels drets lingüístics