Home > Cultura > Igual guardonat al 4t certament literari de Carlet

Igual guardonat al 4t certament literari de Carlet

igualcarletPatrocinats per l’ajuntament de Carlet, la Fundació Caixa Carlet, Muebles Ramis, Caixa Popular, Celabasa i Druni, els llibres premiats han estat publicats per l’Editorial Neopàtria.

El IV premi de poesia Xavier Casp de Carlet va ser per al poeta de Benicarló Josep Igual febrer amb l’obra “Oliverar de l’aire” , un poemari on l’autor aprofundeix en el fet poètic del ser, on el batec de l’aire, incorpori, ens fa transitar pels vials de la reflexió existencial.

Josep Igual, destacat poeta que viu entre Catalunya i el País Valencià ens ha donat una obra consistent, d’excel·lent factura. El lector tindrà a les mans un llibre intens, un mirall on trobar-se poema a poema.

 

El IV premi de narrativa ciutat de Carlet ha estat atorgat a l’escriptor de Barcelona Jaume Piquet amb l’obra “Carole o el forat quàntic de l’amor”, una novel·la on l’amor és l’eix de la història. El viatge iniciàtic de l’estima, un viatge subversiu i encoratjador, és el que dóna sentit a la vida.

Una novel·la que es llegeix d’una glopada i que et deixa amb la voracitat de voler-ne més intacta.

 

Campanya pels drets lingüístics