Home > Gastronomia > Peníscola acull el rodatge d’un programa de cuina de la televisió de Bulgària, de la mà de Castelló Ruta de Sabor

Peníscola acull el rodatge d’un programa de cuina de la televisió de Bulgària, de la mà de Castelló Ruta de Sabor

bulgariacuinadipu2019El xef Peter Bachvarov, ambaixador de la cuina búlgara a través del Cook & Chef Institute, protagonitza el programa de cuina de la televisió nacional búlgara “Uti’s Delicious Spain”, i està rodant a la Comunitat Valenciana aquests dies gràcies a la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme amb Castelló Ruta de Sabor i l’Oficina Espanyola de Turisme a Viena. Aquest viatge de premsa recala aquesta setmana a Peníscola, València, Tabarca i Alacant, destinacions que apareixeran en el programa promocionant la gastronomia mediterrània.

A Peníscola, el xef búlgar ha estat acompanyat per dos referents de la cuina provincial, el xef Raúl Resino, del Restaurant Raúl Resino de Benicarló i la xef Ángela Millán del Restaurant Vinatea de Morella.

 

Campanya pels drets lingüístics